WINgroep komt wederom behoeftige scholieren en studenten tegemoet

Voor het tiende achtereenvolgende jaar heeft de WINgroep van haar counterpart de Stichting Vrienden van Nickerie in Nederland geld ontvangen om behoeftige kinderen te kunnen voorzien van schoolbenodigdheden en om aan Nickeriaanse studenten de helft van het inschrijfgeld ADEK en IOL te betalen.

Dank zij deze donatie van de stichting Vrienden van Nickerie uit Nederland is de WINgroep wederom in staat geweest om aan 30 studenten die in Paramaribo studeren aan de ADEK of aan het IOL in Paramaribo de helft van het inschrijfgeld te betalen.
Daarnaast kon de WINgroep aan 160 studenten van de MULO en VOS schoolpakketten ter waarde van 100 srd verstrekken.

Afgelopen zaterdag konden mensen die hiervoor in aanmerking kwamen tussen 10.00 uur en 12.00 uur zich melden bij de WINgroep aan de Walther Hewitstraat.
Reeds om 08.00 uur 's morgens stond een lange rij van mensen bij het kantoor van de WINgroep te wachten tot de WINgroep zou starten met het uitdelen van de pakketten en de bonnen. Om half 12 waren alle bonnen op en stonden er nog meer dan vijftig mensen geduldig te wachten. Jammer genoeg moesten deze mensen onverrichte zaken naar huis terug keren.

WINgroep is een samenwerkingsverband van de lokale stichting Vrienden van Nickerie (VVN), de stichting Cultureel Centrum Nickerie (CCN) en stichting Welzijns instituut Nickerie (WiN).

Nieuw Nickerie, 28 september 2013

Website ontwikkeld door SOFTCOM